advocatenkantoor

Advocatenkantoor WEEGMANN DE GELAS uit Brugge biedt u gespecialiseerde juridische diensten op het vlak van transport- en handelsrecht en verzekeringen. Wij begeleiden u in het voeren van onderhandelingen, het sluiten van overeenkomsten en het oplossen van onenigheden. U kunt rekenen op onze professionele bijstand en vertegenwoordiging, zowel nationaal als internationaal. Onze advocaten zijn gedreven, doelgericht en bereikbaar. Uw zaak en belangen worden vooropgesteld.

advocatenkantoor

Advocatenkantoor Weegmann De Gelas is gespecialiseerd in transport-, handels- en verzekeringsrecht. Dankzij onze uitgebreide talenkennis behandelen wij in de hierboven genoemde domeinen talrijke internationale en anderstalige dossiers. Bovendien pleiten we in de regel zelf voor buitenlandse rechtbanken.

De behandeling van uw zaak geschiedt op gespecialiseerde en vakkundige wijze. Hierbij wordt er steeds gezocht naar een doelgerichte en efficiënte oplossing. Vanuit een kosten-batenanalyse bespreken we samen met u de verschillende opties en streven we indien opportuun via onderhandelingen een minnelijke regeling na. Correctheid en laagdrempeligheid wordt bij ons hoog in het vaandel gevoerd. Zo wordt er over onze erelonen steeds duidelijk en op voorhand gecommuniceerd. Uiteraard verwelkomen wij u graag voor een vrijblijvend en verkennend gesprek.

contacteer ons

medewerkers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis auctor erat ipsum, ac commodo odio tempor eu. Quisque euismod euismod lectus eget luctus.

Weegmann De Gelas - Marijke Lecoutre

Marijke Lecoutre

Office manager